af013935: SP-Boom een historische evokatie van 100 jaar socialistische beweging - SP; Galle, Carla (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) voor de viering van hun honderdjarig bestaan. Afbeelding: tekening van een rode roos (logo en de zon. Tekst: SP-BOOM ZATERDAG, 26 OKTOBER 1985 ZONDAG, 27 OKTOBER 1985 SP 100 jaar een historische evokatie van 100 JAAR SOCIALISTISHE BEWEGING een totaalspektakel m.m.v. alle Socialistische Kringen. Regie: Ed Houtekamp. Algemene leiding: Patrick Marnef. Aanvang: 20.00 uur. Zaal GERMINAL Boom. Toegang: 80,- fr. (CJP, Plus 3, kinderen beneden 12 jaar) 120,- fr. Vrij van zegel – Verantw. uitg. C. Galle – Keizerslaan 13 – 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"