Zuidafrikaan Alfred Machela : 'Strijd tegen apartheid even belangrijk als die tegen homofobie' - Sofer, Jehoeda (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Jehoeda Sofer Fonds Suzan Daniel (FSD)"