af004817: Solidariteit - Jongkommunisten; Wagemans, Michaël (1972)
"Affiche uitgegeven in (1972) door de Jongkommunisten voor een betoging. Afbeelding: tekening van een soldate met helm op en mitrailleur over de schouder. Tekst: VIËTNAM. SOLIDARITEIT! de jong kommunisten. GEWESTELIJKE VIETNAMBETOGING ZATERDAG 28 OKTOBER TE ANTWERPEN VERTREK OM 15 H OP HET ST JANSPLEIN. Verantwoordelijke uitgever M. Wagemans, Volderstraat 34 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"