fo013123: SVV-bijeenkomst in Oostende (1936)
"Zwart-witfoto van een bijeenkomst van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) in Oostende in 1936. Van links naar rechts: Emilienne Brunfaut, Isabelle Blume, Maria Dekeyser en Sirène Blieck. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"