fo028541: Boutique dans le quartier Chinois [New York] - Abbott, Berenice
"© Howard Greenberg Gallery Zwart-witfoto van een etalage van een chinese winkel in New York. Jaren 1920. Berenice Abbott. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"