pk000485: Omhulsel van een napalmbom - Angola Comité
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de foto van de Engelse Afrika-deskundige Basil Davidson bij een omhulsel van een napalmbom, door de Portugezen afgeworpen op het bevrijde gebied in Guinee-Bissau. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"