pk001947: Spaanse Burgeroorlog, Des réfugiées dans le stade de Barcelone - Commissariat de Propaganda de le Generalitat de Catalunya
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend vluchtelingen in het stadium van Barcelona, vanwege de Spaanse Burgeroorlog. De kinderen krijgen turnoefeningen in open lucht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"