fo027723: NCOS project 1407 - Construction, équipement et mise en fonctionnement d'une boulangerie coopérative en quartier populaire/Comas - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1407; Kleurenfoto, van muurschilderingen die de deelnemers na de respectieve trainingscursussen in voeding gemaakt hebben, als een manier hetgeen ze geleerd hebben te tonen. NCOS project 1407 - Construction, équipement et mise en fonctionnement d'une boulangerie coopérative en quartier populaire/Comas, 1983-1986. Een realisatie van APDES. Land/Regio: Peru; Code: PERU/84; Projectnaam: Construction, équipement et mise en fonctionnement d'une boulangerie coopérative en quartier populaire/Comas; Series: Projectnummer: 1407; Land/Regio: Peru; Code: PERU/84; Projectnaam: Construction, équipement et mise en fonctionnement d'une boulangerie coopérative en quartier populaire/Comas; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"