te002620: Wat gaan we aan onze baas zeggen? - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van februari 1993. Tekening van twee mannen van het IMF. Ze staan naast een graf van de Derde Wereld. Ze zeggen; Wat gaan we tegen onze baas zeggen? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"