smc0077: Jaarlijkse archivering van het Youtube-kanaal van Samenlevingsopbouw over 2012 - Samenlevingsopbouw
"Collection: Samenlevingsopbouw; Gearchiveerd met Youtube-dl, versie 2020.09.20 Level of description: File; Series: 652.X.1.1: Youtube-kanaal van Samenlevingsopbouw"