pk001446: 2 chiens sur 3 abandonnés au moment des vacances - Reiser; Maison de la Culture de la région de Mons (1992)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een kat die uit een wagen wordt geschopt en 'Miaou' roept; de man in de auto zegt 'ça prend pas!'. Reproductie van de cover van Charlie Hebdo, n° 89, 31 juli 1972. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"