Bloed, brood en poëzie : essays 1971-1984 - Rich, Adrienne (Amsterdam: Feministische uitgeverij Sara, 1985)
"Adrienne Rich ; vertaling Nettie Vink ... et al. Fonds Suzan Daniel (FSD)Een deel van de teksten vertaald uit: On lies, secrets and silence : selected prose 1966-1978"