sch000237: Vrouw met breiwerk - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een vrouw in profiel, zittend in een stoel met haar breiwerk, omlijst door een geschilderde groene rand. Rechtsboven signatuur DL en datum september 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"