fo035247: Volksdrukkerij Vooruit - Beheyt, Jules
"Zwart-witfoto van de nieuwe Volksdrukkerij Vooruit in de Lieven De Winnestraat te Gent, rond 1924. De letterzetters aan het werk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"