af004984: Vernieuwde site mannenseks.be, de gay site van Sensoa - Jacobs, Lieven; Sensoa; Lambrechts, Chris
"Affiche van Lieven Jacobs uitgegeven in 2014 door Sensoa voor de promotie van de verniewde website mannenseks.be. Afbeelding: seksstandjes en condooms. Tekst: Vernieuwde site mannenseks.be, de gay site van Sensoa. VU: Chris Lambrechts, President Building, F. Rooseveltplaats 12 bus 7, 2060 Antwerpen / Ontwerp: Lieven Jacobs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"