af014747: Eddy Degroot. Opvolger Kamer 5e plaats - SP; Peeters, Frans (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: portetfoto in zwart-wit van Eddy Degroot. Tekst: Eddy Degroot. Opvolger Kamer 5e plaats. SP met z'n allen vooruit. Parlementsverkiezingen 13-12-'87 - Verantw. uitg. Fr. Peeters, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven."