Aspekten van homo-emancipatie en hulpverlening ter diskussie : veel belangstelling voor studie- en informatiedag - Boelaars, Bert; Verboog, Chris (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Bert Boelaars ; Chris Verboog Fonds Suzan Daniel (FSD)"