pk000077: Vooruit en zijne werken-De Brouwerij - Héliotype d'art et d'industrie Theo De Graeve (1913)
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend het portret van Edmond Van Beveren in de rechterbovenhoek. In het midden een coöperatieve brouwerij; links een brouwer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"