af005615: Lijstduwer, Eddy Baldewijns. SP - SP Limburg; Butenaerts, Paul
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) Limburg voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gingelom. Tekst: Lijstduwer, Eddy Baldewijns. SP. Verkiezingen - 9 oktober 1994 - V.u.: Paul Butenaerts, Guffenslaan 108 - 3500 Hasselt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"