368.00006: Briefwisseling - SP-afdeling Diest
"Collection: BSP/SP-afdeling Diest; Biografie: Sp-afdeling Diest werd gesticht als plaatselijke afdeling BSP op 19 november 1944. Sinds 1976 was er een eenmaking van verschillende Diestse BSP-afdelingen. Bij de goedkeuring van de statuten op 26 februari 1984 werden de onderafdelingen als politieke instrumenten afgeschaft. De onderafdeling Diest werd ontbonden, er werd een wijkraad opgericht die de socio-culturele activiteiten groepeert in het Volkshuis, Het socialistisch verbond Diest (het SVD). Level of description: Item; Series: 368: Archief van SP-afdeling Diest"