vl000250: Vereenigde Houtbewerkers en Vergulders
"Vlag van de Vereenigde Houtbewerkers en Vergulders van Gent, 1880. Centraal op een rood veld staat het opschrift. Franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"