Handboek ekologische voeding - Lauwers, Diana (Wommelgem: Velt, 1994)
"Auteur: Diana Lauwers ; Redaktie: Yo De Beule, Bart Maes en Luk Naets ; Eindredaktie: Yo de Beule en Bart Maes ; Foto's: Leon Cools, Koen Swiggers en Rik Van Brussel ; Tekeningen: Alain Bittereyst ; Et al."