af006085: Hogere pensioenen, de SP maakt het verschil. Leona Detiège, staatssekretaris voor pensioenen - SP; de Wit, Paul
"Affiche uitgegeven tussen 1988 en 1992 door de Socialistische Partij (SP) voor hogere pensioenen. Tekst: Hogere pensioenen, de SP maakt het verschil. Leona Detiège, staatssekretaris voor pensioenen. Verantwoordelijke uitgever: Paul de Wit - Nijverheidsstraat 10 - 1040 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"