af010452: De verkeerde nacht - Druk in de Weer; Homocentrum; Verhaegen, Peter (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door het Homocentrum van Gent voor een fuif. Afbeelding: zwart-witfoto van een man die een masker voor zijn gezicht houdt en de andere hand voor zijn geslachtsdelen en zwart-witfoto van diezelfde man met het masker voor zijn geslachtsdelen en de andere hand voor zijn gezicht. Tekst: DE VERKEERDE NACHT. 8ste Roze Nacht van Homo's, Lesbiënnes en Sympathisanten. Zaterdag 20 mei 1989 vanaf 22 u. Concertzaal Vooruit Gent (Ingang Lammersstraat). Organisatie: Homocentrum G.O.C.-Gent. New DJ - New Disco Soundsystem - New Light Show. Who knows: Maybe even New Beat! Verantwoordelijke uitgever: Peter Verhaegen, Raas Van Gaverestraat, Gent. Vrij van zegel: Art. 198. DRUK in de WEER. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"