af000230: Deze man is anders - Jongsocialisten Gent; Ranson, Jean
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Jongsocialisten (JS) Gent voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: Leo Tindemans. Tekst: Deze man is anders. Een uitgave van de Jongsocialisten. Verantw. uitg.: J. Ranson, Zalmstraat 5. Vrij van zegel. Verkiezingsdrukwerk parlementaire verkiezingen 1978. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"