te004329: En... de schoonzoons? - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1939/01/13))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een man die in het water van een zwembad tuurt. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in de rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 13 januari 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"