Symfonietta [Bladmuziek] : harmonie - fanfare - De Boeck, Marcel
"1 boekje + 69 exemplarenPartituren voor : Dirigent + Kleine Fluit + Grote Fluit + Kleine Trom (3 exempl.) + Grote Trom + Kleine Klarinet + Solo Klarinet (4 exempl.) + 1ste Klarinet (4 exempl.) + 2de Klarinet (3 exempl.) + 3de Klarinet (3 exempl.) + Bas Klarinet + 1ste Bugel (2 exempl.) + 2de Bugel + 1ste Kornet (3 exempl.) + 2de Kornet (2 exempl.) + 1ste Trompet (3 exempl.) + 2de Trompet (2 exempl.) + 1ste Alto + 2de Alto + Alt Sax (2 exempl.) + Tenor Sax (2 exempl.) + Soprano Sax + Bariton Sax (3 exempl.) + 1ste Bariton (2 exempl.) + 2de Bariton + 1ste Bazuin (3 exempl.) + 2de Bazuin (3 exempl.) + 3de Bazuin (2 exempl.) + 1ste Tuba (2 exempl.) + 2de Tuba (3 exempl.) + Bombardon (2 exempl.) + Pauken + 1ste en 2de Hobo + 1ste en 2de Fagot + 1ste Hoorn + 2de Hoorn + Contra Bas"