af001256: Pierre Neefs. Uittredend gemeenteraadslid. 13de kandidaat. Leuven heeft weer toekomst. SP - SP Leuven; Stulens, Jo
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) Leuven voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Pierre Neefs. Uittredend gemeenteraadslid. 13de kandidaat. Leuven heeft weer toekomst. SP. Verkiezingsdrukwerk gemeenteraadsverkiezing 8 oktober 2000 • VU: Jo Stulens, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"