fo000874: Textielfabriek "NV Vereenigde spin- en weverijen" - Buyens, Joseph
"Bij elk gebruik vermelden collectie Vankenhove. Zwart-witfoto van de 1° zetel der coöperatieve weverij NV Vereenigde Spin- en Weverijen in Gent, Dok C in 1928, afdeling weverij en confectie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"