De Toekomst : socialistisch weekblad. Orgaan van de Mechelse Federatie der Belgische Werklieden-Partij (Mechelen: BWP, 1903)
"Motto: Al wie Plichten vervult moet Rechten hebben! / Zij die het slaaflijksch werk verrichten genieten gewoonlijk het minsteIngebonden in De Demokraat, jg.28(1939)Periodiciteit: wekelijks"