fo034982: BBL / stortplaats
"Zwart-witfoto genomen aan de ingang van een Antwerpse stortplaats, met verwittiging : Het betreden van de stortplaats is op eigen risico, jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"