af006120: Het begint met: "Ik ben geen racist, maar..." Denk na voor je 'maar' zegt! - Imagine; Welkom; Van Geertsom, Julien
"Affiche van Imagine uitgegeven in 1996 door Welkom tegen racisme. Tekst: Het begint met: Ik ben geen racist, maar... Rassenhaat begint onopgemerkt. Bij kleine, flauwe opmerkingen. Bij vooroordelen die nergens opp slaan. Doe er niet aan mee. Want racisme verpest de sfeer in je bedrijf, je straat, je wereld. Denk na voor je 'maar' zegt! ABVV. Verantwoordelijke uitgever: Julien Van Geertsom, Hoogstraat 42, 1000 Brussel • Een uitgave van vzw Welkom met de steun van de Europese Commissie • Concept en creatie Imagine. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"