fo002450: Guldensporenherdenking - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van de Guldensporenherdenking in Kortrijk, 11 juli 1939. Zicht op een stoet aan het stadhuis waarin een portret van Anseele meegedragen wordt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"