fo030358: Land en gezicht in Vlaanderen; Gent, Patershol - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een vrouw met handtas en een vrouw in een vouwstoel. Gent, Patershol, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"