af009684: SJ Wandkrant - Socialistische Jeugd (1953)
"Affiche uitgegeven in 1953 door de Socialistische Jeugd (SJ) voor het Jaar van de Jeugd. Afbeelding: tien zwart-witfoto's over de activiteiten van de Socialistische Jeugd. Tekst: SJ WANDKRANT. ZANG, DANS, KAMP, TREKTOCHT, MUZIEK, HORDE, WERKING, SPEL, WANDELEN, BETOGING. VOOR EEN BETER WERKING. JEUGDJAAR. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"