fo002035: Dolores Ibarruri, La Pasionaria - Waro
"Zwart-witfoto van Dolores Ibarruri (voorzitter van de Communistische Partij van Spanje, La Pasionaria). 8 september 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"