af005396: Stem B.S.P. nr. 8, Stroobant René, 1e plaatsvervanger Kamer B.S.P. - Het Licht; BSP
"Affiche uitgegeven in 1971 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Stem B.S.P. nr. 8, Stroobant René, 1e plaatsvervanger Kamer B.S.P. Wetgevende verkiezingen 1971. Druk. “Het Licht”, 128, St.-Pietersnieuwstraat – 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"