fo034721: Vaka
"Kleurfoto genomen aan de basis van Florennes op 13 december 1988 tijdens het weghalen van de raketten. Vaka-actievoerders hebben een groot spandoek opgehangen met de eis : Kernwapens uit Zeebrugge. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"