af008402: België vecht tegen het Globaal Plan - Solidair; Eligius, Marie-Rose (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door Solidair (weekblad van de Partij van de Arbeid van België) voor een tentoonstelling. Afbeelding: zwart-witfoto van een aantal manifesterende mannen. Tekst: België vecht tegen het Globaal Plan. SOLIDAIR TMY 5053. FOTOTENTOONSTELLING. solidair (weekblad van de Partij van de Arbeid van België) nodigt u uit op een Fototentoonstelling. Foto's gemaakt tijdens de strijd tegen het globaal plan van de regering, oktober - december 1993. van 7 tot 21 januari 1994 in het Internationaal Centrum, Lemonnierlaan 171 1000 Brussel. open van 11 tot 20 uur, gesloten op zondag en maandag. Vrije inkom. ver. uitg.: M. Rose Eligius, M. Lemonnierlaan, 171 1000 Brussel. Zie ook: af008401 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"