te001862: Hulpaktie - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 20 oktober 1975. Tekening toont een dikke blanke man met sigaar in de mond en twee overvolle boodschapzakken in de armen. Naast hem een knielende zwarte man met een leeg bord in de hand. De blanke man zegt; Sorry kerel, maar rond deze tijd van het jaar loopt er geen hulpaktie geloof ik! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"