fo030666: Brassaï; Fotografie - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Franse fotograaf van Hongaarse afkomst Brassaï (pseudoniem voor Gyula Halàsz) in zijn woonkamer.. Nice, Frankrijk, begin jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"