Het verdrongen verleden : de collaboratie, haar rechters en geschiedschrijving - Claes, Lode (Beveren: Orbis en Orion Uitgevers, 1983)
"Lode Claes In dit werk kritikeert de auteur de televisiemakers over De Nieuwe Orde "