fo022392: Wijkclub Dampoort (1951)
"Zwart-witfoto van de wijkclub Dampoort van Sint-Amandsberg. Emiel Vergeylen centraal, Alfons Foucaert 1e op derde rij links, Herman De Looze 3de op de tweede rij van rechts, 1951. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"