af015574: Wie zwijgt mag meepraten in de USSR - Amnesty International Nederland
"Affiche uitgegeven in 1979 door Amnesty International Nederland voor mensenrechten in de Sovjet-Unie. Afbeelding: portretfoto van een man waarvan zijn mond is weggewerkt. Tekst: WIE ZWIJGT MAG MEEPRATEN IN DE USSR. Wie niet zwijgt wacht nog altijd psychiatrische inrichting, gevangenis, strafkamp. Amnesty International. 3e Hugo de Grootstr. 7 Amsterdam 020-84 79 05 Postgiro 454000. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"