Evolutie, revolutie en het anarchistisch ideaal - Reclus, Elisée; Domela Nieuwenhuis, Ferdinand (Amsterdam: Sligting en Rob, 1905)
"door Elisée Reclus ; vrij bewerkt door F. Domela Nieuwenhuis Collectie Vrijzinnige WerkmansbibliotheekMet een korte levensschets"