sch000557: Marktkraam - Wilchar
"Schilderij van lakverf op gecoat papier met de afbeelding van een tafel met uitgestalde goederen en een verkoopster op een markt. Rechtsonder gehandtekend Wilchar en het jaartal '68. Zie ook: sch000565 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"