Beknopte inhoud der lessen van ontleedkunde en levensleer ten dienste van turnleiders-leideressen, voorturners-voorturneressen - Rossel, F. ([Brussel]: STB)
"Oost-Vlaamsche Soc. Turngouw ; door F. Rossel"