fo012363: Socialistische toneelkring "Hand aan Hand" - Chardomel, R. (1918)
"Zwart-witfoto van de Socialistische toneelkring Hand aan Hand in het volkshuis in Sint-Niklaas, 1918. Groepsfoto. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"