fo002522: Buste August Vermeylen - Actualit
"Zwart-witfoto van een buste van August Vermeylen die door hemzelf en de beeldhouwer bewonder wordt, 17 februari 1938. Opschrift achteraan: Buste de Mr. Vermeylen par sculpteur Idel Ianchelevici. Voici les deux nommés devant le buste, lequel est acheté par état belge, dans le studio de Janchelevici où a lieu une reception intime. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"