af014211: Stop apartheid - Oxfam-Wereldwinkel; Dreezen, Jan (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door Oxfam-Wereldwinkel tegen apartheid. Afbeelding: een stopbord. Tekst: STOP apartheid. vrij van zegel, art. 198 p. 7. verantw. uitgever: Oxfam-Wereldwinkels vzw, p/a Jan Dreezen, Nieuwland 35-37, 9000 GENT – 091/23.01.61. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"